maanantai 6. kesäkuuta 2016

On the Road to Helsinki

Viimeisenä päivänä Ranskassa pakattiin meidän laukut ja hypättiin bussiin. Kuski vei meidät Orlyn Lentokentälle. Oon kuullu että tällä kentällä ois vaikea liikkua jne, mutta mun mielestä se oli tosi selkee (thumbs up to Orly).

Tehtiin check-in tällä kertaa tiskiltä, jonka avustaja anto sitten meidän liput. Meidän liideri kerto että kannattaa mennä kavereiden kanssa peräkkäin, jotta saadaan vierekkäiset paikat. Tällä kertaa kukaan ei joutunu istumaan yksin, kuten edellisellä lennolla ja junamatkalla oli käyny. Ei irronnu ikkunapaikkaa mulle, mutta sainpahan istua kavereiden kanssa vierekkäin.

Kun käveltiin check-inin jälkeen turvatarkastukseen, arvatkaa kuka jäi (taas kerran) jatkotarkastuksiin. En kyllä tajua että mikä siinä piippas, koska katoin viimesenä iltana vielä että kaikki mun vaatteet oli kangasta? :D Oh well.

Pääsin onneks lähtemään tarkastuksesta, jonka jälkeen suunnattiin kohti mitä muutakaan kuin Tax-Freeta. Ostettiin parin muun kielimatkalaisen kanssa kinkkuleivät ja juomat viereisestä kahvilasta, koska näin lyhyillä lennoilla ei tarjota ruokaa ja kiidettiin lentokoneeseen.

Lento meni hyvin ja nopeesti. Ulkona oli pimeetä ja Pariisin valot loisti ikkunasta.

Suomeen laskeuduttua tuli ihan erilainen fiilis. Oli tosi outoo kävellä matkalaukkuhihnalle ja lukee kaikki selosteet suomeksi. Vaikka tää matka loppu, en tuu koskaan unohtamaan sitä.

Ennenkun lähdettiin ajamaan omiin koteihin, hyvästeltiin meijän Suomiporukka ja liideri ja otettiin parit kuvat muistoiksi.

Tää postaus päättää mun matkasta kertovan "trilogian", mutta jos sulla on kysyttävää saa kommentoida tai kysyä askissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti